0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec Colour Dynamics
Šifra: ASP-CD-NF-PP
Razpoložljivost: Na zalogi
17.91€ 19.90€
Brez DDV: 14.68€

Proizvod: Colour Dynamics, semi permanentna barva za lase

Vsebina: 150ml

Negovalna formula na osnovi karitejevega masla in arganovega olja.

NE VSEBUJE AMONIAKA IN PEROKSIDA

Pol-obstojna kreativna barva, živih neonskih odtenkov, za uporabo na predhodno pobeljenih laseh ali nežnejših tonih naravnih las. Za izjemno blag pastelni efekt se meša s Colour Dynamics Pastelizatorjem.

Napredna prodorna formula z DATEM PLUS tehnologijo poskrbi za boljšo prodornost barvnih pigmentov, enakomernejšo prekrivanje ter boljšo zaščito proti bledenju barve. Negovalna formula na osnovi karitejevega masla in arganovega olja poskrbi za boljšo zaščito, prožnost in neverjeten sijaj vaših las.

Navodila za uporabo:

Uporabite na predhodno beljenih ali nežno blond odtenkih naravnih las. Nanesite Colour Dynamics na oprane, z brisačo posušene lase.

Intenziven rezultat

Za intenziven rezultat vmasirajte izbrani odtenek barve v lase. V primeru, da uporabljate čopič, preliv po nanosu s čopičem obvezno tudi temeljito ročno vmasirajte. Pustite delovati od 15 – 30 minut. Daljši čas delovanja povzroči intenzivnejši barvni odtenek. Lase temeljito izperite z vodo, dokler voda ni popolnoma čista.

Manj intenziven učinek:

Uporabite na naravnih ali predhodno barvanih laseh za osvežitev barve ali za boljši poudarek že obstoječe barve. Sledite zgornjim navodilom za uporabo, vendar brez beljenja las!

Pastelni učinek (uporaba s Pastelizatorjem):

Upoštevajte navodila za uporabo »za intenziven rezultat«, vendar uporabite posodico in čopič za mešanje. Zmešajte izbrani odtenek s Colour Dynamics Pastelizatorjem. Najprej v posodico odmerite zahtevano količino Pastelizatorja, nato v pravilnem razmerju dodajte še izbrani barvni odtenek Colour Dynamics in dobro premešajte s čopičem (primer: 20 g Pastelizatorja + 1 g izbrane Colour Dynamics barve). Prilagodite mešalno razmerje da ustvarite svoj želeni barvni efekt. Barvna lestvica je natisnjena na embalaži in na navodilih znotraj embalaže.

Rezultat barvanja lahko odstopa od predvidenega zaradi različnih dejavnikov, na katere proizvajalec/dobavitelj nima vpliva, kot so na primer predhodna kemična obdelava las, neenakomerno pobeljen las, nepravilen nanos barve ipd.

POZOR! Proizvod lahko pušča madeže na kloži, oblekah itd. Uporabljajte zaščitne rokavice! Barvila za lase lahko povzročijo hude alergične reakcije, zato je nujno potrebno izvesti predhoden alergijski test. V kolikor izdelek pride v stik z očmi, takoj in temeljito izperite oči z veliko količino vode. Ne uporabljajte za barvanje trepalnic ali obrvi, takšno dejanje lahko povzroči slepoto! Upoštevajte varnostna navodila! V primeru zastrupitve o tem takoj obvestite zdravnika ali Center za zastrupitve. Shranjujte izven dosega otrok.

Čista poezija je, ko najdete pravi odtenek, ki ustreza vašemu karakterju in se enostavno zlije z vami. Colour Dynamics vijolična barva za lase Pure Purple je najbolj zaželen odtenek naših semi-permanentnih barv za lase, zaradi izredno močnega odtenka in zelo dobre obstojnosti. Z dodajanjem Pastelizatorja bo dinamična vijolična postala nežna viola, kot najbolj nežen odtenek v mavrici. Daljša obstojnost, več kot 90% naravno pridobljenih sestavin in zelo bogata negovalna formula s karitejevim maslom in arganovim oljem. Čisti užitek, Pure Purple užitek v vaših laseh.

Colour Dynamics so semi-permanentne barve, ki se ne mešajo s hidrogenom. So pripravljene za direkten nanos na pobeljenenaravno svetle lase ali za osvežitev barve - na že pobarvane.

Lahko se uporabljajo z ali brez Pastelizatorja. Pastelizator uporabite le, če želite doseči pastelni učinek.

vijolična pastelna barva

Lastnosti Pure Purple barve za lase

  • Ustvarite močne, živahne ali pastelne vijolične odtenke na predhodno pobeljenih laseh.
  • Ustvarite subtilne vijola odtenke na naravnih laseh.
  • Dalj časa obstojne semi-permanentne ustvarjalne barve za lase.
  • DATEM PLUS® tehnologija za enakomerne rezultate.
  • Negovalna formula z arganovim oljem in karitejevim maslom, ki lasem nudi sijaj, jih nahrani, okrepi in varuje pred zunanjimi vplivi.
  • Več kot 90% naravno pridobljenih sestavin, dobljenih iz trajnostnih in obnovljivih virov.
  • Brez amoniaka in peroksida.
  • Zmešajte Pastelizator s katerokoli Colour Dynamics® barvo, da dobite nežen, pastelni odtenek.

Primeri strank:

barva las vijoličnavijola barva lasvijolična barva za lase

Semi-permanentne barve Colour Dynamics so namenjene direktni uporabi in se ne mešajo z nobenim produktom. Razen za ustvarjanje pastelnih odtenkov (mešate Colour Dynamics barvo s Pastelizatorjem). Niso namenjene prekrivanju, na narastek in sive lase bodo imele minimalen učinek.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Podobni izdelki