SENTI - vse za lase

Leta 2013 se skupina prijateljev odloči, da bodo postati podjetniki. Z izrazito željo ponuditi trgu nekaj inovativnega, nekaj boljšega, nekaj kakovostnega. Ker njihova ročna dela niso obrodila sadov in ker ravno tistega leta njihove srečke niso imele sreče pri loterijskem žrebu, so se podali v vode distributerstva.

Prvi pogoj je bil, da izdelki, ki jih bodo ponujali, niso testirani na živalih. Drugi pogoj je bila cenovna dostopnost. Tretji pogoj pa vse ostalo, kar so (bodo) na svoji poslovni poti že (še bodo) spoznali.

Temelj ekipe (in podjetja) je zaupanje. Ostale podporne točke SENTI »hiše« so ljubezen do dela z ljudmi, sodelovanje s strokovnjakom iz frizerskega področja, lojalnost, dostopnost, kakovost, prijaznost in barvitost na vseh področjih življenja.

To je blagovna znamka SENTI.

Smo ekskluzivni distributer/zastopnik za blagovno znamko A.S.P Expert Haircare UK (ASP Hair UK) v Sloveniji.

Naš namen je ponuditi izdelke za lase, ki zadostijo najvišjim standardom varnosti in zaščite las, brez dodatnega obremenjevanja las in lasišča. Premišljeno ravnanje pri negi las, zaščita na dolgi rok in zaupanja vredna znamka so odlike, ki jih lahko zagotavljamo le z najbolj kakovostnimi produkti, narejenimi iz 90% naravno pridobljenih sestavin. Vsi A.S.P izdelki so "rojeni" v Veliki Britaniji, na sedežu podjetja, ki se nahaja zunaj Southamptona v Hampshiru v Združenem kraljestvu. Vse izdelke je raziskala, razvila in oblikovala ekipa A.S.P iz Združenega kraljestva in Evrope v sodelovanju z njihovimi izjemnimi kemiki iz Italije.

Proizvodnja barvnih in tehničnih izdelkov je pretežno v Italiji, ostala nabavna veriga pa je razporejena po drugih delih Evrope.

A.S.P ponuja 100% "cruelty free" izdelke, ne izvaja ali naroča testiranja sestavin, formulacij ali končnih izdelkov na živalih. Nikoli niso in nikoli ne bodo.

Znamko A.S.P uporablja vse več frizerjev, ki so si dovolili pokukati izven cone znanih imen in poskusiti nekaj novega. Zase lahko trdimo, da so ti produkti najboljši od vseh v tem segmentu, ki smo jih do sedaj preizkusili. Ne želimo prepričevati, to bi bilo skrajno neprimerno. Vsekakor pa vas vabimo, da izkoristite priložnost in preizkusite izdelke sami. Dokler ne preizkusite nekaj novega, nikoli ne veste, kako dobro je to, kar uporabljate.

AFFINAGE - A.S.P

Leta 1996 podjetje International Hair Cosmetics Ltd. UK zasnuje idejo in lansira prve izdelke vrhunske blagovne znamke za nego las AFFINAGE® Salon Professional. Prvotno obstaja le linija permanentnih barv. Z večanjem zanimanja za znamko, pa vzporedno raste tudi razvoj blagovne znamke AFFINAGE®.

Podjetje tržišču kmalu poleg osnovnih, permanentnih barv, ponudi še širši spekter izdelkov za nego las in sicer barve za niansiranje, intenzivne modne barve, barve za pramena, barve za svetlenje, praške za beljenje, šampone in balzame za lase ter izdelke za urejanje frizur. Lasten laboratorij za raziskave in razvoj AFFINAGE® v Italiji ter znanje dr. Nicola Summer-ja, ki je vodil skupino strokovnjakov, sta bila najpomembnejša faktorja pri postavljanju novih okvirjev v industriji vodilnih lasnih produktov.

Edinstvene, tehnološko dovršene proizvode so z navdušenjem sprejeli tako končni uporabniki/kupci kot tudi profesionalni frizerji po vsem svetu in s tem pripomogli, da je znamka AFFINAGE® postala ena najhitreje rastočih znamk v svetovni lasni industriji. Inovativnost in kakovost izdelkov skoraj brez konkurence, nadgrajena s sistemom celovitega izobraževanja in podpore.

To je blagovna znamka A.S.P Hair Expert.