Smo ekskluzivni distributer/zastopnik za blagovno znamko Affinage UK (ASP UK) v Sloveniji.

Naš poudarek je na stranki in obdelavi strankinih las po najvišjih standardih varnosti in zaščite las, brez dodatnega obremenjevanja las in lasišča. Premišljeno ravnanje pri negi las, zaščita na dolgi rok in zaupanja vredna znamka so odlike, ki jih lahko zagotavljamo le z najbolj kakovostnimi produkti, narejenimi iz 90% naravno pridobljenih sestavin.

Znamko ASP uporablja vse več frizerjev, ki so si dovolili pokukati izven cone znanih imen in poskusiti nekaj novega. Zase lahko trdimo, da so naši produkti najboljši od vseh, ki smo jih do sedaj preizkusili. Ne želimo prepričevati, to bi bilo skrajno neprimerno. Vsekakor pa vas vabimo, da izkoristite priložnost in preizkusite izdelke sami. Dokler ne preizkusite nekaj novega, nikoli ne veste, kako dobro je to, kar uporabljate.


AFFINAGE - A.S.P.

Leta 1996 podjetje International Hair Cosmetics Ltd. UK zasnuje idejo in lansira prve izdelke vrhunske blagovne znamke za nego las AFFINAGE® Salon Professional. Prvotno obstaja le linija permanentnih barv. Z večanjem zanimanja za znamko, pa vzporedno raste tudi razvoj blagovne znamke AFFINAGE®.

Podjetje tržišču kmalu poleg osnovnih, permanentnih barv, ponudi še širši spekter izdelkov za nego las in sicer barve za niansiranje, intenzivne modne barve, barve za pramena, barve za svetlenje, praške za beljenje, šampone in balzame za lase ter izdelke za urejanje frizur. Lasten laboratorij za raziskave in razvoj AFFINAGE® v Italiji ter znanje dr. Nicola Summer-ja, ki je vodil skupino strokovnjakov, sta bila najpomembnejša faktorja pri postavljanju novih okvirjev v industriji vodilnih lasnih produktov.

Edinstvene, tehnološko dovršene proizvode so z navdušenjem sprejeli tako končni uporabniki/kupci kot tudi profesionalni frizerji po vsem svetu in s tem pripomogli, da je znamka AFFINAGE® postala ena najhitreje rastočih znamk v svetovni lasni industriji. Inovativnost in kakovost izdelkov skoraj brez konkurence, nadgrajena s sistemom celovitega izobraževanja in podpore. To je blagovna znamka AFFINAGE®.