0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec Affinage ASP
Šifra: VITA-TRV-KIT
Razpoložljivost: Na zalogi
25.01€
Brez DDV: 20.50€

VITAPLEX potovalni paket za zaščito in vzdrževanje nege vaših las

Ste se ravnokar vrnili iz frizerskega salon in se odpravljate na dopust? Potem potrebujete VITAPLEX potovalni paket, ki vključuje šampon, balzam in tretma za vzdrževanmje, 03 Bond Preserver.

VITAPLEX revolucionarni 3-stopenjski biomimetični sistem

skrbi, da so vaši lasje zaščiteni med kemičnimi procesi (barvanje, svetlenje). Konkretno tretma št. 3 pa skrbi za vzdrževanje izboljšanega stanja las ter preprečevanje nadaljnjih poškodb na laseh.


Izdelan na podlagi RAV19 complex tehnologije.

  • Hidrira, krepi in ščiti
  • Izboljša delovanje VITAPLEX tretmaja, ki vam ga je opravil frizer v frizerskem salonu
  • Posnema strukturo keratina z inteligentnim nadomestkom peptidov
  • Brez sulfatov

Vsebina:

VITAPLEX šampon 100 ml

VITAPLEX balzam 100 ml

VITAPLEX 03 Bond Preserver 100 ml

Šampon: Vlaži, krepi in ščiti barvane, posvetljene in kemično obdelane lase. Povečuje učinek salonskega tretmaja Vitaplex. Posnema strukturo keratina v laseh. Uporablja formulo z inteligentnim nadomestkom peptidov. Brez sulfatov. Vsebuje posebno tehnologijo za zaščito barve.

Balzam: Vlaži, krepi in ščiti barvane, posvetljene in kemično obdelane lase. Povečuje učinek Vitaplex salonske storitve. Posnema strukturo keratina v laseh. Uporablja formulo z inteligentnim nadomestkom peptidov. Brez silikonov. Vsebuje tehnologijo za zaščito barve.

Bond Preserver, zadnji del 3-stopenjskega sistema. Revolucionarni biomimetični sistem VITAPLEX omogoča beljenim in barvanim lasem ohranjati integriteto zdravih las. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje