media

Nekaj čarobnega je na osebi, ki si drzne prva pograbiti vse nove trende in jih poskusiti. Še bolj magično pa je videti stil, ki je kombinacija starega, novega in nečesa, kar človeško oko še ni videlo.

Jesen je čudovit letni čas. Kako hitro se barve zamenjajo in kako lepe barvne kombinacije nastajajo ob tem se pogosto odraža na družbenih omrežjih, objave pa spremljajo komentarji "pa to je noro", "ne morm vrjet", "kej tazga še nisem vidu".

Spremembe so vedno bile naša stalnica, zakaj jih ne bi z odprtimi rokami sprejemali tudi pri našem videzu?

Trend pri barvanju las se letošnjo jesen nagiba h koralni, barvi breskve. Odtenek je mehak, topel in lahkoten. Spominja na morje, prikliče lepe spomine in nas malce poboža s spomini na tople večere, pesek med prsti in valovanje morja. Kdo se ne bi želel prepustiti tej pravljici?

SENTI ponuja semi-permanentne barve, ki svoj pečat na laseh pustijo določeno obdobje, nato pa dopustijo možnost nagle spremembe. Kot narava sredi jeseni. Za vse, ki imate težave z alergijami ali ne prenašate amonijaka in peroksida, so tako idealna rešitev. Barve so nežne do las, jih negujejo in poudarjajo lesk. Ne vsebujejo amonijaka, niso testirane na živalih, sestavljene pa so iz več kot 90% naravno pridobljenih sestavin, kjer zagotovo izstopata arganovo olje in karitejevo maslo. Za jesensko pokušino predlagamo Colour Dynamics CORAL, za decembrsko navdušenje pa Colour Dynamics LAVENDER.

Naše barve so ustvarjene v Veliki Britaniji, pa vendar dosežejo prav vsak kotiček sveta. S ponosom lahko povemo, da so na slovenskem tržišču v zadnjih dveh letih postale pravo presenečenje. Tako za nas kot za frizerje in končne kupce. Na voljo so namreč vsem.

Če se boste barvanja lotili sami morate upoštevati, da bo pred nanosom lase potrebno lepo, enakomerno pobeliti. Vedno poudarjamo, naj ta postopek opravi zgolj usposobljena kompetentna oseba – torej frizer. Tudi zob ne bi šli popravljati k zlatarju, pa čeprav tako pri njemu kot pri zobozdravniku lahko dobite srebrno zvezdico, kaj ne?

Barve so obstojne do 10 pranj, tiste z najbolj intenzivnimi pigmenti kot na primer Green Envy, Moody Blue, Magic Magenta, Pure Purple itd., pa tudi dlje.

Najlepše pa seveda hranimo za konec – izpiranje. Barva se bo postopoma izpirala v vse bolj pastelno, mehko barvo. Posameznih razbarvanih pramen naše barve pač ne podpirajo in so z njimi enostavne skregane :). Vprašanj v stilu: "ej, a je frizer pozabu s čopičem potegnt?" ali "a te je spet sestra barvala?" ne boste deležni.

Nihče vas ne bo bolj prepričal v to, kako dobre so, kot vaši lasje.

Viri slik: Affinage A.S.P - Facebook, Instagram in Twitter profil

Sorodni članki
22.11.2019
Suhi, trdi lasje brez življenja - vzroki in simptomi
30.10.2020
Kateri šampon je dober za mastne lase?
05.11.2020
Ali bi morala tvoja rutina vsebovati tudi olje za nego las?