Na voljo izključno za profesionalno uporabo | Samo za frizerje
super smooth glajenje in ravnanje las

tretma za glajenje las

ravnanje las super smooth
Za bolj gladke, bolj ravne in močnejše lase
"Anti-frizz" in izjemen sijaj
Skrajša čas sušenja za 50%
Rezultat drži do 12 tednov
glajenje las

Lasje pred in po Super Smooth tretmaju

Super Smooth tretma za glajenje las

Če lasje na vlagi postanejo puhasti, krepasti, razmršeni, v suhem ozračju pa naelektreni, potem je Super Smooth tretma idealna rešitev. Lasje so po tretmaju zglajeni, bolj ravni, sijoči in močnejši. Super Smooth je inovativna rešitev za glajenje las na podlagi amino kislin, 100% veganski izdelek.

Ima dolgotrajen učinek zglajnih las, ne povzroča neprijetnega vonja med procesom, ne vpliva na barvo las (posvetljeni/svetli lasje so popolnoma varni ob uporabi tretmaja), ena formula za vse tipe las, kratek čas delovanja (40 minut).


Tako preprosto je...
globinsko čiščenje las

Globinsko čiščenje - Detox

Lase očistite s Super Smooth Detox šamponom za globinsko čiščenje in jih s tem pripravite na tretma.

glajenje las

Glajenje las

Nanesite Super Smooth Treatment. Posušite lase. Nato po navodilih uporabite likalnik za ravnanje las.

zaključni nanos

Zaključni korak

Nanesite Super Smooth Seal IT IN olje. Ta zapre lasno kutikulo in tako učvrsti učinek tretmaja ter podaljša obstojnost.

vzdrževanje in nega las

Vzdrževanje in nega

Izboljšajte in podaljšajte učinek Super Smooth Amino System tretmaja s Super Smooth šamponom in balzamom.

Video predstavitev postopka:

Na voljo izključno za profesionalno uporabo | Samo za frizerje
super smooth detox šampon
Super Smooth detox šampon
super smooth tretma
Super Smooth tretma
super smooth seal it in olje
Super Smooth SEAL IT IN

Super Smooth SET
Priporočamo
super smooth detox šampon

Trial KIT

Vsebuje: 1x Detox šampon (100ml), 1x Tretma (100ml), 1x Seal IT IN olje (20ml). Zadostuje za do 3 aplikacije na srednje dolgih laseh (odvisno od gostote las).

super smooth tretma

Full Intro KIT

Vsebuje: 2x Detox šampon (275ml), 2x Tretma (500ml), 1x Seal IT IN olje (100ml), 3x Aftercare šampon (275ml), 3x Aftercare balzam (275ml), 1x A4 predstavitveni letak, 1x ASP leseni podstavek + 1x reklamna slika, 1x navodila leaflet. Zadostuje za do 25 aplikacij na srednje dolgih laseh (odvisno od gostote las).


Super Smooth za vzdrževanje in nego las
super smooth detox šampon

Aftercare šampon (275ml)

super smooth tretma

Aftercare balzam (275ml)

Super Smooth Amino System, tretma za glajenje las

Korak 1: DETOX ŠAMPON

Globinsko očistite lase in jih pripravite za tretma

Operite lase s čistilnim šamponom Super Smooth DETOX. Šampon brez sulfatov bo z las in lasišča odstranil vse ostanke preparatov za oblikovanje frizure ter ostale nečistoče in lasišče globinsko očistil (po potrebi lahko lase s šamponom operete dvakrat). Odprl bo povrhnjico ter tako lase pripravil na nadaljnji tretma, Super Smooth Treatment. Lase temeljito obrišite z brisačo do točke, da z njih odstranite odvečno vlago (poskrbite, da z njih ne kaplja) in jih razčešite.

Korak 2: TRETMA

Nanos tretmaja

Pred nanosom se prepričajte, da ste lase predhodno oprali z Detox šamponom in lase osušili z brisačo (naj z las ne kaplja).

Iztisnite želeno količino Super Smohth TREATMENT produkta v ASP plastično posodico:

  • Kratki lasje: 20g
  • Srednje dolgi lasje: 40g
  • Dolgi lasje: 80-100g

Razdelite lase v 4 sekcije (»Hot Cross Bun«). Nanesite tretma s pomočjo ASP čopiča z valovitimi ščetinami v 1 cm razmakih, začenši pri tilniku, in nadaljujte po lasu navzgor proti temenu glave. Med nanosom pazite, da produkta ne nanašate direktno na lasišče, temveč 1 – 2 cm stran od lasišča!
Dobro razčešite z gostim glavnikom po sekcijah, da tretma čim bolj enakomerno porazdelite po laseh ter odstranite višek nanosa le-tega. Ne pretiravajte z gostoto nanosa!

DELOVANJE

Pustiti delovati 40 minut (za vse tipe las).

NE POKRIVAJTE IN NE UPORABLJAJTE TOPLOTE!

POZOR: Ne nanašajte direktno na lasišče. Uporabljajte rokavice. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru, da izdelek pride v oči, jih temeljito izperite z vodo. Uporabljajte v dobro prezračenem prostoru.

IZPIRANJE

Izperite do 80% produkta – pomembno je, da z las ne odstranite vsega produkta. Razrahljajte in ločite vsa pramena las, preden nadaljujete. Ne uporabljajte vode, dokler le-ta nima primerne temperature za pranje las. Ne uporabljajte šampona, balzama ali kateregakoli drugega preparata za nego las. Začenši pri vrhu (pri koreninah las) izpirajte lase z vodo približno 5 sekund. Na tej točki so lasje na otip svileni, voda ki odteka pa motna. Debeli ali porozni lasje so lahko na otip še vedno lepljivi, kar pomeni da jih je potrebno ponovno izprati. V kolikor so lasje precej dolgi, jih ne »namakajte« v umivalniku. Tako lahko odstranite preveč produkta, kar bo vplivalo na učinek tretmaja glajenja las. Nežno obrišite lase z brisačo in lase razčešite. Na tej točki ne nanašajte nobenega drugega produkta.

GLAJENJE / RAVNANJE

Posušite lase z uporabo krtače. Lasje morajo biti 100% suhi preden uporabite ravnalnik za lase. Priporočila za število potegov in temperaturo ravnalnika las, glede na to kako poškodovani so lasje:

STOPNJA POŠKODOVANOSTI LAS ŠT. POTEGOV TEMPERATURA
Močna 3 – 5 190 - 200°C
Srednja 5 – 7 210°C
Nizka / ničelna 5 – 7 225°C

Korak 3: SEAL IT IN OLJE

Zaključek

Super Smooth Amino System SEAL IT IN olje zapre povrhnjico ter zapečati tretma, kar podaljša obstojnost. Prav tako poda lasem neverjeten sijaj, hkrati pa jih ne obteži.

Nakapajte nekaj kapljic olja na dlan. Zdrgnite med dlanmi in enakomerno porazdelite po laseh (sredina in konice). Po potrebi ponovite – odvisno od dolžine in debeline las.

POMEMBNO NAVODILO ZA VAŠE STRANKE: Ne perite las vsaj 24 ur (za najbolj optimalen in dolgotrajen učinek 48 ur) po aplikaciji tretmaja.

Las ne spenjajte v čop, ne zatikajte za ušesa ali kakorkoli drugače prepogibajte, saj lahko to vpliva na učinek glajenja in povzroči nepravilnosti na vaših sveže zglajenih laseh. Rezultat drži v povprečju 3 mesece, če uporabljate predlagano aftercare nego (Super Smooth šampon in balzam za aftercare).

Korak 4 in 5: Vzdrževanje in nega

Za izboljšanje in podaljšanje učinka Super Smooth Amino System tretmaja, mora vaša stranka doma uporabljati Super Smooth Amino System šampon in balzam. Edinstveni aminokislinski obnovitveni kompleks obnavlja in krepi lasno steblo točno tam, kjer je to potrebno. Obogaten s karitejevim maslom, arganovim oljem in Pantenolom, ta edinstvena formula lase nahrani in navlaži, po negi pa bodo lasje močni, gladki in sijoči. Tehnologija Colour Lock in UV filtri pomagajo podaljšati življenjsko dobo barv in lase zaščitijo pred zunanjimi vplivi.


Prednaročila in naročila

Za prednaročila ali naročila nam pošljite povpraševanje na info@senti.si

Izdelek je namenjen izključno profesionalni rabi (nakup lahko opravi samo pravna oseba)


FAQ | Pogosta vprašanja in odgovori

Da, tretma je primeren za vse tipe las. Super Smooth je še posebej učinkovit pri poškodovanih, poroznih oz. kemično obdelanih laseh.
Da. Super Smooth je neverjetno učinkovit pri odpravljanju težav neobvladljivih (frizzy) las.
Vsaj 3 dni.
Odločitev je vaša. Lase lahko varno barvate že 3 dni po tretmaju Super Smooth. Kakorkoli, barvanje pred Super Smooth tretmajem lahko včasih povzroči odstopanje do 1 odtenka barve.
Ne. V lase lahko posegate šele po prvem pranju. S spenjanjem v čop, zatikanjem las za ušesa, zategovanjem las na kakršenkoli drug način, bi lahko uničili rezultat glajenja.
To lahko negativno vpliva na rezultat glajenja.
Super Smooth Amino System bo zmehčal in sprostil kodraste, kuštrave (»frizzy«) lase, jim podaril neverjeten sijaj in jih nahranil. Lasje bodo veliko bolj obvladljivi za urejanje. Zasnovan je tako, da deluje z naravno strukturo las, primeren je za vse tipe las.
Da, po tretmaju lahko pričakujete, da se bo čas, potreben za sušenje las, skrajšal.
Ne. Čas delovanja je vedno 40 minut, ne glede na tip las ali na stopnjo poškodovanosti.
To lahko vpliva na dolgotrajnejši učinek tretmaja. Za optimalen, dlje časa trajajoč učinek, počakajte vsaj 48 ur po vašem Super Smooth tretmaju, preden si prvič umijete lase.
Odvisno od tipa las in učinka glajenja. Po navodilih proizvajalca traja do 12 tednov.