VAŠA VPRAŠANJA NAŠI ODGOVORI

FAQ - POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je SENTI?

SENTI je spletna trgovina in blagovna znamka podjetja E-PIK SKUPINA d.o.o., ki je uradni distributer angleške znamke ASP Expert Haircare. Ponujamo profesionalno kozmetiko za frizerje in profesionalno nego za lase, ki je na voljo končnim kupcem.

Za kakšen namen se uporabljajo Colour Dynamics barve?

ASP Colour Dynamics semi-premanentne barve za lase se uporabljajo za ustvarjanje močnih, živahnih ali pastelnih odtenkov ter za niansiranje že obarvanih las z namenom podaljševanja obstojnosti barvnega odtenka.

Kako se uporabljajo Colour Dynamics?

Barve so pripravljene za direkten nanos na pobeljene ali naravno svetle lase ter za osvežitev že obstoječe barve. Rezultatov na temnih laseh ne moremo zagotoviti, vendar niso nemogoči. Ne vsebujejo peroksida ali amonijaka. Lahko se uporabljajo s Pastelizatorjem ali samostojno. Pastelizator uporabite le, če želite doseči pastelni učinek.

Kako naročim INFINITI b:Red barvo za lase?

INFINITI bRed barva za lase je permanentna barva in je na voljo izključno frizerjem za poklicno (profesionalno) uporabo in pravnim osebam. Naročite jo lahko preko obrazca e-pošte ali telefona, tako da nam posredujete podatke o svojem salonu. Ko bomo preverili vaše podatke, vam bomo pripravimo ponudbo, ki jo potrdite in plačate. Paket bomo odpremili takoj po prejemu plačila (možno je tudi plačilo po povzetju).

Ali lahko vaše izdelke prevzamem osebno?

Fizičnih trgovin in prevzemnih mest zaenkrat še nimamo, zato osebni prevzemi trenutno niso mogoči. Lahko pa naše izdelke dobite tudi pri naših frizerjih. Priporočamo, da nam pišete na info@senti.si v kolikor kljub vsemu želite izdelek prevzeti osebno oziroma se vam mudi in bi želeli izdelek imeti pri sebi še isti dan. Vedno skušamo narediti vse kar je mogoče, da je stranka zadovoljna.

Ali so izdelki, ki jih prodajate, testirani na živalih?

NE. SENTI in ASP HAIR UK strogo nasprotujeta testiranju na živalih in kakršnemukoli drugačnemu škodovanju živalim. Izdelki ASP kot tudi njihove surovine niso testirani na živalih.

IMATE VPRAŠANJE ZA NAS?

PIŠITE NAM PREKO OBRAZCA, NA E-MAIL ALI NAS POKLIČITE