HVALA, KER SI TU Z NAMI

Kdo smo in kakšna je naša zgodba? Spoznajte nas od blizu.

Profesionalni izdelki za lase

Več kot 90% naravno pridobljenih sestavin, cruelty free, vegan frinedly, trajnostni produkti.

Rezultati našega dela

Pravijo, da je rezultat močnejši od opisa produkta. Naj rezultati torej govorijo sami zase.

naša zgodba
KDO JE SENTI?

Sem Jelena, obraz blagovne znamke Senti.

Nekega poletnega popoldneva, leta 2014, sem se na vse pretege trudila najti gel za lase, ki je bil nekaj najboljšega, kar sem do takrat poskusila na svojih laseh.

Rdečelaska, z asimetrično frizuro, pripravljena preplačati dober produkt za lase. Ker ga moj frizer ni imel na zalogi, kazalo ni, da bi ga kaj kmalu dobil, sem proizvajalca kontaktirala kar direktno. Tega gela nisem namreč našla nikjer na spletu, sicer bi ga naročila, pa četudi iz drugega konca sveta. Če preskočimo eno celo leto in vse zaplete, prve majhne zmage, podpise pogodb in vse klasične težave malih podjetnikov, pristanemo v letu 2015, ko prispe prva zaloga.

Ne samo gelov za lase, postali smo uradni distributer profesionalne znamke za frizerske salone in končne uporabnike, ki iščejo sestavinsko bogate produkte. Ker pa v ekipi nismo imeli frizerja, smo za sodelovanje zaprosili prijatelja, ki je strokovnjak na področju barvanja las. Dobili smo prve povratne informacije s terena. Produkti so svež veter…

Ekipo sestavljamo štirje stalni člani. Vsak z znanjem s svojega področja prispevamo, da SENTI obstaja, stoji in se razvija. Hkrati sodelujemo z zunanjimi strokovnjaki, ki ekipo dopolnjujejo in so nepogrešljiv del naše zgodbe.

Senti na družbenih omrežjih

SENTI V ŠTEVILKAH

Ker smo tudi analitične duše, vam predstavljamo nekaj za nas pomembnih številk

2014
ROJSTVO ZNAMKE
2015
PRVA NAROČILA
300+
ZVESTIH KUPCEV
1478+
POPITIH KAVIC
2
DRŽAVI
2
MAČKI

NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

ASP ne izvaja ali naroča testiranja na živalih za svoje sestavine, formulacije ali končne izdelke.

90% NARAVNO PRIDOBLJENIH SESTAVIN

Večina izdelkov ASP je izdelanih iz več kot 90% naravno pridobljenih sestavin.

KONZERVANSI (Parabeni)

Parabeni in sulfati so bili skoraj popolnoma odstranjeni iz formulacij ASP in nadomeščeni z bolj naprednimi sistemi. Methylchloroisothiazolinone (MCI) in Methylisothiazolinone (MI) sta bila umaknjena iz vseh ASP izdelkov.

EMBALAŽA

99% vse ASP embalaže je že izdelane iz reciklabilnih materialov. Prav tako se trudijo in delajo na tem, da zagotovijo trajnost tudi pri vseh tiskanih materialih.

veganom prijazno

Vsi ASP izdelki so
veganom prijazni.