Živijo kreativna duša!

Zate imamo čudovito novico o nagradnem natečaju. O čem govorimo? O nagradnem natečaju Global Colour Award, ki ga organizira naš dobavitelj A.S.P EXPERT HAIRCARE iz Velike Britanije. Namenjen je vsem frizerjem, ki uporabljajo naše A.S.P izdelke. In če se ne motimo, jih uporabljaš tudi ti.

Do kdaj lahko sodeluješ?

Časa za sodelovanje imaš še dovolj. Zadnji dan za prijavo je 5.12.2022.

Kaj lahko dobiš?

Vse letošnje nagrade so finančne. Prva nagrada je v višini 1.000 funtov*, sledita ji še 2. in 3. nagrada v višini 500 funtov*. Misliš, da nimaš »šans«, ker je nagrada v funtih? Naj te potolažimo. Lani je na natečaju prvo nagrado osvojila Portugalska.

*protivrednost plačana v valuti zmagovalca.

Sodelovalo pa je tudi kar nekaj naših (slovenskih) frizerjev. Ti za motivacijo pokažemo, kaj je lani za natečaj ustvaril naš najmlajši frizer, Jan Jerala, ki ustvarja v svojem salonu Studio Berlin v Kranju:

Ker pa denar ni vse ti moramo omeniti, da ti v primeru zmage ne uide velika promocija v Veliki Britaniji. Nagrajenec bo namreč objavljen v eni izmed njihovih bolj prepoznavnih frizerskih revij.

Naj ti prišepnemo da smo mnenja, da ima slovenska ekipa A.S.P – katere del si tudi ti – kar precejšnje možnosti za zmago. Sodeluješ samostjno, neodvisno od nas, upoštevaš pravila, ki so opisana spodaj, naložiš fotografijo pričeske na: asphair.com/globalcolouraward in stiskaš pesti.

Upamo, da se opogumiš, hitro najdeš model in pokažeš, do kam seže tvoja unikatna kreativa. Glede na to, da tovrstnih priložnosti ni veliko, se je vredno potruditi.

Srečno!

PRAVILA

  • Slika mora prezentirati izključno A.S.P portfolio – uporabljeni morajo biti izključno A.S.P proizvodi (barve, belila, proizvodi za oblikovanje frizure, …).
  • Ni dovoljeno uporabljati podaljškov, lasulj, …
  • Slika mora odražati fokus na barvi oz. frizuri, imeti morate soglasje modela, da se sliko lahko javno izpostavi.
  • Slike celega telesa niso dovoljene, svetujemo slike modela do vratu.
  • Filtri na slikah so strogo prepovedani, razen za popravljanje tena kože ali zmanjševanje rdečice.
  • Črno-bele slike niso dovoljene.
  • Modeli so lahko ženske ali moški, starost minimalno 18 let.
  • Slika ne sme biti prej objavljena na družbenih omrežjih. Stilisti se lahko prijavite največ 3-krat.
  • Pravila so dosegljiva na tem naslovu: asphair.com/terms-conditions/#gca

Za vso pomoč smo ti na voljo na:

info@senti.si