Če lasje na vlagi postanejo puhasti, krepasti, razmršeni, v suhem ozračju pa naelektreni, potem je Super Smooth tretma idealna rešitev. Lasje so po tretmaju zglajeni, bolj ravni, sijoči in močnejši.

glajenje ravnanje las

Super Smooth tretma je inovativna rešitev za glajenje las na podlagi amino kislin, 100% veganski izdelek. Ima dolgotrajen učinek zglajnih las, ne povzroča neprijetnega vonja med procesom, ne vpliva na barvo las (posvetljeni/svetli lasje so popolnoma varni ob uporabi tretmaja), ena formula za vse tipe las, kratek čas delovanja (40 minut).

Super Smooth tretma je na voljo izključno za profesionalno uporabo | Samo za frizerje

SUPER SMOOTH

TRETMA ZA GLAJENJE LAS

  • Za bolj gladke, bolj ravne in močnejše lase “Anti-frizz” in izjemen sijaj.
  • Skrajša čas sušenja za 50%.
  • Rezultat drži do 12 tednov.
  • 100% veganski izdelek.

SUPER SMOOTH SET VSEBUJE

DETOX ŠAMPON, TRETMA, SEAL IT IN OLJE

set za glajenje las

TAKO PREPROSTO JE...

1

Globinsko čiščenje - Detox

Lase očistite s Super Smooth Detox šamponom za globinsko čiščenje in jih s tem pripravite na tretma.

2

Glajenje las - tretma

Nanesite Super Smooth Treatment. Posušite lase. Nato po navodilih uporabite likalnik za ravnanje las.

3

Zaključni korak

Nanesite Super Smooth Seal IT IN olje. Ta zapre lasno kutikulo in učvrsti učinek ter podaljša obstojnost.

4

Vzdrževanje in nega

Izboljšajte in podaljšajte učinek Super Smooth tretmaja s Super Smooth šamponom in balzamom.

Super Smooth

1. KORAK: Globinsko čiščenje las z Detox šamponom

Globinsko očistite lase in jih pripravite za tretma

Operite lase s čistilnim šamponom Super Smooth Detox. Šampon brez sulfatov bo z las in lasišča odstranil vse ostanke preparatov za oblikovanje frizure ter ostale nečistoče in lasišče globinsko očistil (po potrebi lahko lase s šamponom operete dvakrat). Odprl bo povrhnjico ter tako lase pripravil na nadaljnji tretma, super smooth treatment. Lase temeljito obrišite z brisačo do točke, da z njih odstranite odvečno vlago (poskrbite, da z njih ne kaplja) in jih razčešite.

2. KORAK: Glajenje las tretma

Nanos tretmaja na lasišče

Pred nanosom se prepričajte, da ste lase predhodno oprali z Detox šamponom in lase osušili z brisačo (pomembno: naj z las ne kaplja).
Iztisnite želeno količino super smooth treatment produkta v ASP plastično posodico:

  • Kratki lasje: 20g
  • Srednje dolgi lasje: 40g
  • Dolgi lasje: 80-100g

Razdelite lase v 4 sekcije (»Hot Cross Bun«). Nanesite tretma s pomočjo čopiča z valovitimi ščetinami v 1 cm razmakih, začenši pri tilniku, in nadaljujte po lasu navzgor proti temenu glave. Med nanosom pazite, da produkta ne nanašate direktno na lasišče, temveč 1 – 2 cm stran od lasišča!

Dobro razčešite z gostim glavnikom po sekcijah, da tretma čim bolj enakomerno porazdelite po laseh ter odstranite višek nanosa le-tega. Ne pretiravajte z gostoto nanosa!

nanašanje

Delovanje tretmaja

Za vse tipe las
40 MINUT
NE POKRIVAJTE IN NE UPORABLJAJTE TOPLOTE!

POZOR: Ne nanašajte direktno na lasišče. Uporabljajte rokavice. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru, da izdelek pride v oči, jih temeljito izperite z vodo. Uporabljajte v dobro prezračenem prostoru.

Izpiranje

Izperite do 80% produkta – pomembno je, da z las ne odstranite vsega produkta. Razrahljajte in ločite vsa pramena las, preden nadaljujete. Ne uporabljajte vode, dokler le-ta nima primerne temperature za pranje las. Ne uporabljajte šampona, balzama ali kateregakoli drugega preparata za nego las. Začenši pri vrhu (pri koreninah las) izpirajte lase z vodo približno 5 sekund. Na tej točki so lasje na otip svileni, voda ki odteka pa motna. Debeli ali porozni lasje so lahko na otip še vedno lepljivi, kar pomeni da jih je potrebno ponovno izprati. V kolikor so lasje precej dolgi, jih ne “namakajte” v umivalniku. Tako lahko odstranite preveč produkta, kar bo vplivalo na učinek tretmaja glajenja las. Nežno obrišite lase z brisačo in lase razčešite. Na tej točki ne nanašajte nobenega drugega produkta.

izpiranje las

Glajenje / ravnanje las

Posušite lase z uporabo krtače. Lasje morajo biti 100 % suhi preden uporabite ravnalnik za lase. Priporočila za število potegov in temperaturo ravnalnika las, glede na to kako poškodovani so lasje:

ravnanje las
STOPNJA POŠKODOVANOSTI LAS ŠTEVILO POTEGOV TEMPERATURA
Močna 3 – 5 190 - 200°C
Srednja 5 – 7 210°C
Nizka / ničelna 5 – 7 225°C

3. KORAK: Nanos olja SEAL IT IN

Zaključek tretmaja

Super Smooth Seal IT IN olje zapre povrhnjico ter zapečati tretma, kar podaljša obstojnost. Prav tako poda lasem neverjeten sijaj, hkrati pa jih ne obteži. Nakapajte nekaj kapljic olja na dlan. Zdrgnite med dlanmi in enakomerno porazdelite po laseh (sredina in konice). Po potrebi ponovite – odvisno od dolžine in debeline las.

nanos olja

POMEMBNO NAVODILO ZA VAŠE STRANKE

Ne perite las vsaj 24 ur (za najbolj optimalen in dolgotrajen učinek 48 ur) po aplikaciji tretmaja.

Las ne spenjajte v čop, ne zatikajte za ušesa ali kakorkoli drugače prepogibajte, saj lahko to vpliva na učinek glajenja in povzroči nepravilnosti na vaših sveže zglajenih laseh. Rezultat drži v povprečju 3 mesece, če uporabljate predlagano aftercare nego (Super Smooth šampon in balzam za aftercare).

4. in 5. KORAK: Nega in vzdrževanje

Za izboljšanje in podaljšanje učinka Super Smooth Amino System tretmaja, mora vaša stranka doma uporabljati Super Smooth Amino System šampon in balzam. Edinstveni aminokislinski obnovitveni kompleks obnavlja in krepi lasno steblo točno tam, kjer je to potrebno. Obogaten s karitejevim maslom, arganovim oljem in Pantenolom, ta edinstvena formula lase nahrani in navlaži, po negi pa bodo lasje močni, gladki in sijoči. Tehnologija Colour Lock in UV filtri pomagajo podaljšati življenjsko dobo barv in lase zaščitijo pred zunanjimi vplivi.

trial kit
Trial KIT

Vsebuje: 1x Detox šampon (100ml), 1x Tretma (100ml), 1x Seal IT IN olje (20ml). Zadostuje za do 3 aplikacije na srednje dolgih laseh (odvisno od gostote las).

full kit
Full Intro KIT

Vsebuje: 2x Detox šampon (275ml), 2x Tretma (500ml), 1x Seal IT IN olje (100ml), 3x Aftercare šampon (275ml), 3x Aftercare balzam (275ml), 1x A4 predstavitveni letak, 1x ASP leseni podstavek + 1x reklamna slika, 1x navodila leaflet. Zadostuje za do 25 aplikacij na srednje dolgih laseh (odvisno od gostote las).

FAQ - Pogosta vprašanja in odgovori

Pogosta vprašanja

Je Super Smooth Amino System primeren za vse tipe las?

DA, tretma je primeren za vse tipe las. Super Smooth je še posebej učinkovit pri poškodovanih, poroznih oz. kemično obdelanih laseh.

Bo Super Smooth Amino System ukrotil moje razmršene, kuštrave lase?

DA, Super Smooth je neverjetno učinkovit pri odpravljanju težav neobvladljivih (frizzy) las.

Koliko časa po tretmaju Super Smooth si ne smem barvati las?

Vsaj 3 dni. Po tem času barvanje ne bo imelo več nobenega vpliva na rezultat glajenja.

Kakšen naj bo vrstni red – najprej barvanje in nato Super Smooth tratma ali obratno?

Odločitev je vaša. Lase lahko varno barvate že 3 dni po tretmaju Super Smooth. Kakorkoli, barvanje pred Super Smooth tretmajem lahko včasih povzroči odstopanje do 1 odtenka barve.

Ali smem, po zaključenem tretmaju, spenjati lase?

NE. V lase lahko posegate šele po prvem pranju. S spenjanjem v čop, zatikanjem las za ušesa, zategovanjem las na kakršenkoli drug način, bi lahko uničili rezultat glajenja.

Kaj se zgodi, če med izpiranjem v celoti odstranim (izperem) Super Smooth Treatment?

To lahko negativno vpliva na rezultat tretmaja glajenja.

Ali bodo moji lasje popolnoma ravni?

Super Smooth Amino System bo zmehčal in sprostil kodraste, kuštrave (»frizzy«) lase, jim podaril neverjeten sijaj in jih nahranil. Lasje bodo veliko bolj obvladljivi za urejanje. Zasnovan je tako, da deluje z naravno strukturo las, primeren je za vse tipe las.

Ali se bo po tretmaju skrajšal čas sušenja las?

DA, po tretmaju lahko pričakujete, da se bo čas, potreben za sušenje las, skrajšal tudi za 50%.

Če so lasje zelo poškodovani ali moram zmanjšati čas razvoja?

NE. Čas delovanja je vedno 40 minut, ne glede na tip las ali na stopnjo poškodovanosti.

Kaj se zgodi, če lase stranka opere prej kot 24 (48) ur po tretmaju?

To lahko vpliva na dolgotrajnejši učinek tretmaja. Za optimalen, dlje časa trajajoč učinek, počakajte vsaj 48 ur po vašem Super Smooth tretmaju, preden si prvič umijete lase.

Ali moram uporabiti Super Smooth DETOX šampon za globinsko pranje, preden pričnem z nanosom tretmaja?

DA. Šampon ima točno določen pH, ki pripravi lase na Super Smooth tretma – odstrani vse ostanke produktov za oblikovanje las in vse ostale nečistoče. Po potrebi lahko lase umijete tudi 2x, da v laseh zares ostane čim manj (nič) nečistoč.

Kaj se zgodi, če ravnalnik las ni na pravilni toploti?

Učinek glajenja morda ne bo tako učinkovit.

Kaj če naredim premalo potegov z ravnalnikom las ali če potegi niso dovolj natančni?

Dolgotrajnejši učinek glajenja se bo zmanjšal.

Kako dolgo traja učinek tretmaja?

Odvisno od tipa las, učinek glajenja po navodilih proizvajalca traja do 12 tednov.

Super Smooth tretma lahko naročijo samo frizerji

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE

Za prednaročila ali naročila nam pošljite povpraševanje preko obrazca spodaj ali na info@senti.si. Izdelek je namenjen izključno profesionalni rabi (nakup lahko opravi samo pravna oseba).